Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Activiteiten allerlei

banner Assebroek

Petanqueclub Pannenhuisbuurt

Zaterdag 12 juni zijn we gestart met onze petanqueclub op de petanquebanen van de "groene wijk" in Assebroek. Zie hieronder enkele foto's van de deelnemers:

Etienne, Armand, Bernard, Fernand, Noël en Rosette. Foto's worden vergroot bij het aanklikken. Laatste foto geeft videoclip weer bij het aanklikken.

Opwaarts genomen foto zestal Bernard en Etienne Fernand en Bernard 5 clubleden Bernard De Cuyper en Co Onze eerste spelen onze 6 spelers Germaine komt kijkje nemen videoclip van het meten

Bloemschikles in de straat

Hedwige en Claudine brengen hun bloemschikkennis over aan enkele enthousiaste Pannenhuisvrienden.  De foto's kan je uitvergroten door erop te klikken.

Margot Germaine maakt poppenkleed met roosjes Armand & Christa Monique Monique Margot  Germaine & Cecile Marina,Hedwige & Claudine Aneth & Marina Cecile & Aneth Mieke Els Els & Mieke

Bebloemingsactie 2010

Etienne & Germaine

Op 29 mei haalden wij de geraniums op voor de ganse Pannenhuisbuurt bij de Groendienst

Johan,Hedwige,Armand,Etienne,Germaine,Geert en Elise zorgden voor de verdeling van de geraniums bij de bewoners van de ruime Pannenhuisbuurt .

De eerste foto met Etienne en Germaine is aanklikbaar en uit te vergroten

Bebloemingsactie 2009

Bebloemingsactie is een succes.De voortuintjes met geraniums liggen er mooi bij.Enkele sfeerbeelden van 1 augustus 2009.Om de foto's uitvergroot te zien klik je op de foto's.

 

Geboorte van FAYE

Lindsay en Bjorn melden ons de geboorte van hun eerste kindje FAYE op 12 mei 2010

geboortegewicht: 3,136 kg - lengte 49 cm

Proficiat aan beide ouders en familie en Faye welkom in onze straat !!!

Foto van FAYE vergroot na aanklikken

 

GEBOORTEKAARTJE FAYE

NIEUWE BUREN

Trouw Lindsey en Bjorn
Trouw Lindsey en Bjorn
Trouw Lindsey en Bjorn

Nieuwe buren sinds het laatste jaar 2008-2009

Sinds 30/05/08 wonen Lindsey en Bjorn in onze straat en ze trouwden In augustus 2009.

In 2010 breidde het gezin uit met een jongetje Tiebe.

Lindsey werkte als bediende bij de N.M.B.S. en heeft wat met treinen....vandaar deze speciale locatie voor hun trouwfoto's.

Lindsey is ook lid van de stuurgroep "Pannenhuis" Zij brengt vaak nieuwe en frisse ideeën aan voor de werkgroep.

Om deze foto's uitvergroot te bekijken klik je deze stuk voor stuk aan.

Geniet ervan.

 

Opleiding buurtsites in de wijzer

Opleiding buurtsites in de opleidingscentrum voor volwassenen De Wijzer, Collaert Mansionstraat 24 te 8000 Brugge.(Door op de blauwe link "De Wijzer" te klikken kom je automatisch op hun site.


Computer Een 10-tal buurtbewoners zijn begonnen aan hun opleiding. De lessen werden gegeven in Wijzer, Collaert Mansionstraat 24 door lesgeefster Martine Desoppere aan :Hans,Christiane,Anneken,Guido,Lieve, Etienne,Germaine,...(die er een zware verkoudheid opdeed...hopelijk zal dit haar niet weerhouden omde cursus verder te zetten)

Er waren 3 lessen van telkens 3 uur en dit op dinsdagavond
van 18uur tot 21.00 uur. Aan alle cursisten veel succes gewenst en hopelijk een goede start met de komende computerlessen in september 2007.

Uitstap Zeebrugge 19/05/2007

Tip:Je kan de schuifbalk gebruiken en de kleine foto's aanklikken voor een uitvergroting. Als je op de bovenste grote foto klikt bekom je de maximale uitvergroting.

Met de buren samen op bootreis Brugge-Zeebrugge en havenbezoek naar aanleiding van het  jubileum . Je kan hierop 100 jaar Zeebrugse haven  klikken voor meer info over dit jubileum.

100-jarige bestaan Zeebrugse Haven onze kapitein Seastar vertrekt met buren Etiennne (L) en Walter (R) Hedwige en zus op de boot Maria en Christiane Hans verdeelt kaarten Elise met broer Marcel en Roza Walter en zoon Ther?ɬse en Gilbert Kleinkinderen Ther?ɬse De Soete Anneke en Johan Jong Volk accordionist Nice people !! Armand webbeheerder pannenhuis Johan (links op foto) Griet geniet op dek van zonnetje Etienne en Walter Andr?ɬa groet de vlag Johan en Griet op het dek schip_in_het_volle_zog Andrea (L) aan dek achterdek Elise (Liinks) droogdok boten reuzenkranen voor containers zicht van buitenaf Seastar Betonblokken ter versteviging westdijk de kapitein Seastar meert aan Vissersboot in haven visser inspecteert zijn boot Hilde in Seastar Dank aan onze buschauffeur Johan en Anneke in de bus Gezellig op de achterbank van de bus een van de vier infocontainers Controletoren op de westdijk Hedwige geniet van zeebries infotol in de container Christiane aan de Picknick vissersboot aan wal windmolens in de haven dijk met binnenhaven containers laden terugkeer naar onze Seastar Armand nagenietend met kriek aandacht voor uitleg gids panorama einde geslaagd havenbezoek

Sfeerbeelden Buurtfeest nr 1 op 10/9/2006

Kennismaking met de buren tijdens aperitief

Johan Lammens(secretaris) en Hedwige Reubens (Voorzitster) Johan De Vos onze straatDJ Hans Mia en Chistiane aan de vaat johan, JM,Andrea, Griet, Mia,

Nieuwjaarsreceptie januari 2007

Winderige dag voor onze nieuwjaarsreceptie in de Carport van Hans en Anneke, Bedankt voor de logistieke steun.
Hans verzorgde het sfeerlicht Fran?ɬois en Roland Andrea serveert de belegde broodjes JM (L) en Mia (R) aan de bar

Circus Plume

Circus Plume

Buurtbezoek aan Circus Pume .

Voor details kan je op deze blauwe link Circus Plume klikken

Cirque Plume is een Frans gezelschap dat een wonderbaarlijke vorm van circus maakt. Eenvoudige, vertederende scènes door gewone mensen, die buitengewone prestaties neerzetten. Dát is Cirque Plume. Het is geen circus met roofdieren in een kooi, maar acrobatische dierennummers echter zonder dieren. De artiesten van Cirque Plume zijn nog wel het beste te vergelijken met Middeleeuwse troubadours. Zij tonen met evenveel gemak adembenemende kunsten als prachtige staaltjes muzikaliteit. Cirque Plume is een van die wonderlijke theaterbelevenissen, die je zo zelden tegenkomt. Een waar genot voor alle Brugse Buurtbewoners.

Ons dorp in de kijker

Ver-Assebroek wordt in dekijker geplaatst op 17 oktober 2010

banner