Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Fernand De Busscher +

Foto Fernand

Op 12/12/2018 vond de uitvaartdienst plaats van Fernand in Loppem. Hij is geboren op 24 oktober 1940 in Brugge en overleden in Oostkamp in het WZC Sint-Jozef op 6 december 2018.
Hij woonde samen met zijn echtgenote Jeannine Dupont in de Pannenhuisstraat te Assebroek.

Monique De Coster +

Monique is geboren in Blankenberge op 3 oktober 1936 en overleden op 16 oktober 2017 in Assebroek. Zij woonde samen met haar echtgenoot Gilbert D'Hondt in de Pannenhuisstraat.

Monique

KENNETH NEYT +

PANNENHUISBUURT ROUWT OM KENNETH NEYT

Veel sterkte aan zijn ouders Herman Neyt,
Andrea Vanhove en de vriendin van Kenneth
namens de Pannenhuisbuurt.    

we zullen het in Kona helaas zonder Kenneth Neyt moeten stellen.
De Bruggeling, nog maar veertig jaar oud, kwam vandaag om het
leven toen hij op training aangereden werd door een auto in Markegem.
3ATHLON.BE
 
 
 

Eric Laridon +

Op 70-jarige leeftijd is Eric overleden begin maart. De rouwdienst verliep in intieme familiekring. Met de deelneming van de buurt aan de familie. 

Ingrid Decloedt +

Op 12 maart 2015 is onze buurvrouw Ingrid Decloedt van ons heen gegaan.De plechtige uitvaartdienst zal plaatsvinden op woensdag 18 maart 2015 om 10.00 uur in de kerk Onze-Lieve-Vrouw van Ver-Assebroek, Pastoor Verhaegheplein te Assebroek. 
Wij wensen de familie veel sterkte toe.

Fernand Pintelon +

Op 25 februari 2015 is onze buurman Fernand Pintelon veel te vroeg van ons heen gegaan. Wij wensen zijn echtgenote en de familie veel sterkte.

Guido Delrue +

Guido Heeft ons plots verlaten op 14 april 2009. Het slechte nieuws viel in de buurt als een donderslag bij heldere hemel. Enkele dagen tevoren had hij nog met de Pannenhuisvrienden zijn zwemtalent getoond. Dit was het laatste wat we ooit gedacht hadden van deze sportieve buurman. Onze oprechte deelneming aan de familie van Guido en vooral aan zijn vrouw Lieve.Guido zullen we erg missen als buurman, steeds in de weer voor iedereen, gastvrij en goedlachs. Hij blijft in ons hart. 

guido

Marcel SOULLIAERT (+ 25/04/08)


Op 25 april 2008 is onze oudste bewoner van de straat overleden. Marcel Soulliaert ° 1922, heeft ons plots verlaten. De uitvaartdienst had plaats :
Vrijdag a.s. 2 mei om 10 uur in de O.-L.V.-kerk van Ver-Assebroek.
Vele buren en vrienden waren aanwezig. Zr werd ook een bloemstuk aangeboden  vanwege de bewoners van de Pannenhuisstraat.. Met dank vanwege de familie en het straatcomité.

IN MEMORIAM Christiane DE SCHAUT (+15/01/08)

Foto Christiane DE SCHAUT (+)

Onze driekoningentoer, die overigens een succes was verliep in ons achterhoofd toch in mineur. Ons dierbaar bestuurslid Christiane DE SCHAUT verliet ons op 60-jarige leeftijd na een snelverlopende ziekteperiode. Niets was haar teveel en ze hielp ook als een stille werker in het buurtcomité Pannenhuisstraat..Zij volgde zelfs de computerlessen georganiseerd door de Brugsebuurten. Ze had zich een computer aangeschaft, haar tuin en terras in orde gebracht en een fiets met elektrische hulpmotor gekocht om de wijde streek te verkennen. Ook vond zij haar gading in het bloemschikken, dat Hedwige had opgestart in de Pannenhuisbuurt. Wij zullen haar trouwe en lieve aanwezigheid enorm missen. Hedwige maakte met enkele bloemschikvriendinnen van de Pannenhuisbuurt de rouwkransen. Op woensdag 23 januari 2008 vond de afscheidsplechtigheid plaats in de Aula van het Uitvaartcentrum Bleyaert, Moerkerksesteenweg 77 te Sint-Kruis BRUGGE.

Je was een rots in de branding
je koerste recht door zee
je trotseerde storm en golven
alleen ...de wind zat je niet mee.

 

* Door op de foto te klikken krijg je een uitvergroting.